Kontaktirajte nas!

O nama

U tihoj ulici s kućama u nizu, bez industrije i buke u Križevcima smješteni su domovi za starije i nemoćne osobe obitelji Novak, osnovani 2005. i 2010. godine kao nastavak višegodišnjeg bavljenja udomiteljstvom i brigom za starije.

Domove vode supružnici Stjepan i Lidija Novak, te njihova kćer Mateja, prvostupnica sestrinstva.

Smještaj korisnika odvija se u 2 objekta te se osigurava 24 h skrb, održavanje higijene, prehrane i zdravstvena njega prema potrebama svakog pojedinog korisnika.

Kapacitet od 38 korisnika, u oba doma obitelji Novak omogućuje visoku kvalitetu usluga i individualni pristup svakome od korisnika doma.

Njegujemo prijateljske odnose sa korisnicima i pružamo obiteljsku atmosferu te ugodan boravak u domu.
Ljepota krajolika mirnog gradića u podnožju Kalnika, brojnost parkova i povijesne arhitekure omogućuju korisnicima doma mirne šetnje i pružaju osjećaj sigurnosti.
Prednost doma Novak je blizina svim potrebnim sadržajima( dom zdravlja, trgovine, kafići, crkve, šetnice…) te pristupačna cijena smještaja.

Zadovoljstvo korisnika nam je na prvom mjestu. S tim ciljem zaposleno je ljubazno, stručno i educirano osoblje: medicinske sestre, njegovateljice i ostalo potrebno osoblje koje sudjeluje u svakodnevnom funkcioniranju doma i pokušava pružiti što bolje usluge svojim korisnicima.