Kontaktirajte nas!

Smještaj

Kapacitet Doma Novak d.o.o i Obiteljskog doma za starije i nemoćne Lidije Novak je 38 korisnika.
Dom pruža usluge smještaja za pokretne, polupokretne i nepokretne osobe te nudi mogućnost dnevnog boravka u domu i usluge pomoći u kući.

Korisnicima je osigurana kontinuirana skrb i zdravstvena njega tijekom 24 h. Osim redovne zdravstvene njege pruža se pomoć u obavljanju svih fizioloških potreba koje korisnik nije u mogućnosti obavljati samostalno. Individulno se pristupa svakom korisniku.

Dom Novak omogućava smještaj korisnicima u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Sobe su opremljene svim potrebnim namještajem : medicinski krevet, noćni ormarić, noćna lampa, stol, stolice, garderobni ormari itd.
Korisnicima su na raspolaganju velike kupaonice sa ležećim kadama sa dizalom za spuštanje teže pokretnih osoba u kadu, kupaonice sa tuš kabinom, te sva pomoćna pomagala za normalno funkcioniranje: invalidska kolica, štake, hodalice, princeze, noćne posude…

Korisnicima na raspolaganju stoji blagavaonica i dnevni boravak s TV prijamnikom , domskom bibliotekom te društvenim igrama i velika vanjska terasa te sjenica sa stolovima i stolicama za međusobna druženja i šetnju.
O korisnicima kroz 24 h brine stručno i educirano osoblje s dugogodišnjim stažom u brizi za starije osobe.( Viša medicinska sestra, medicinske sestre, njegovateljice i ostalo osoblje ).